Myyntiehdot

Yourshelf.eu -verkkokaupan (jäljempänä verkkokauppa) omistaja on Lennarti OY (rekisteritunnus 12133539), Kallaste keskus 6, Tabasalu Harkun seurakunta, Harjumaa 76901, Viro

Kauppasopimuksen, tavaroiden ja hintatietojen voimassaolo.

Myyntiehdot koskevat tavaroiden ostamista verkkokaupasta.

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on ilmoitettu tuotteiden yhteydessä. Hintaan lisätään toimitusmaksu.

Toimitusmaksu riippuu ostajan sijainnista ja toimitustavasta.

Toimitusmaksu näytetään ostajalle tilausta tehtäessä.

Tietoja tuotteista annetaan verkkokaupassa suoraan tuotteiden vieressä.

Tilauksen tekeminen

Kun haluat tilata tuotteen, lisää haluamasi tuote ostoskoriin ja valitse haluamasi toimitustapa. Noutamalla tuotteen itse osoitteesta Kallaste keskus 6, Tabasalu, ei ole toimitusmaksua. Tämän jälkeen näytetään maksun suuruus, jonka voit maksaa pankkisiirrolla tai muulla maksutavalla. Tilausta varten täytä vaaditut tiedot, valitse maksutapa ja lähetä tilaus.

Tarkistamme tilaamasi tuotteen ja tarvittaessa selvitämme kanssasi kiinnityksen yksityiskohdat, asennuksen, värisävyn ja mahdolliset muut kysymykset.

Kun yksityiskohdista on sovittu, tilauksen valmistuminen kestää enintään 6 viikkoa. Poikkeustapauksissa määräaika voi olla pidempi.

Jos tilattua tuotetta ei voida valmistaa, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian ja palautamme maksetut rahat (toimituskulut mukaan lukien) yleensä 1-2 työpäivän kuluessa. Maksutavan mukaan maksun vastaanottaminen voi kestää jopa 7 työpäivää.

Toimitus osoitteeseen

Toimitamme Viroon ja Suomeen, muihin EU-maihin sopimuksen mukaan.

Toimituskulut maksaa ostaja ja vastaavat hintatiedot näkyvät toimitustavan kohdalla.
Ilmoitamme sinulle, kun tuote on valmis toimitettavaksi, ja kun olet maksanut tilauksen loppusumman, lähetämme tuotteen lähettipalvelun välityksellä tai voit noutaa sen itse varastostamme.

Virossa lähetys saapuu määränpäähäsi yleensä 5 arkipäivän kuluessa tuotteen valmistumisesta ja lopullisesta maksusta.

Poikkeustapauksissa meillä on oikeus toimittaa tuote 30 kalenteripäivän kuluessa.
Jos Verkkokauppa on ilmoittanut Ostajalle verkkosivustolla tai tilausvahvistuksessa toimitusongelmista ja 30 kalenteripäivää suuremmasta määräajasta, sovelletaan Verkkokaupan julkaisemaa määräaikaa.

Peruutusoikeus

Palautusoikeus on vain verkkokaupasta ostetuilla standardikokoisilla tuotteilla.

Tuotteita, joissa on asiakkaan ilmoittamat erikoismitat, ei voi palauttaa.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja asianmukaisesti pakattu, jotta se ei vahingoitu kuljetuksen aikana.

Palautetusta tuotteesta maksetut rahat hyvitetään pankkitilillesi 14 työpäivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut varastollemme. Tuotteen palauttamisesta aiheutuvat kustannukset ovat ostajan vastuulla. Rahanpalautustakuu on voimassa vain verkkokaupan kautta tilatuille tuotteille.

Jos olet tarkistanut tuotteen ennen ostamista ja se on valmistajan ehtojen mukainen, rahanpalautustakuu ei ole voimassa.

Jos tuotteessa on vika, ilmoita siitä meille sähköpostitse osoitteeseen riiul@lennart.ee tai soita numeroon +372 5044000.

Jos vika on teknologinen, voit pyytää tuotteen korjausta, ja jos korjaaminen on mahdotonta tai tehotonta, voit pyytää tuotteen vaihtoa. Jos tuote voidaan korjata, vaihtoa ei voida vaatia, koska se aiheuttaisi myyjälle perusteettomia kustannuksia. Ostaja voi vaatia hyvitystä vain, jos korvaaminen kohtuullisessa ajassa ei ole osoittautunut mahdolliseksi sopivan tuotteen puuttumisen vuoksi (LOA, 11 luku, 222 § 1).
Tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa ostaja, ellei palautuksen syynä ole se, että palautettava tuote ei vastaa tilattua (esim. väärä tai viallinen tuote). Ostajan on palautettava tuote 14 päivän kuluessa hakemuksen päiväyksestä tai esitettävä todiste siitä, että hän on luovuttanut tuotteen kuljetusliikkeelle edellä mainitun ajan kuluessa.

Kun verkkokauppa on vastaanottanut palautettavan tuotteen, se palauttaa ostajalle välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisen vastaanottamisesta, kaikki ostajalta sopimuksen mukaisesti saadut maksut.

Verkkokauppa voi kieltäytyä maksamasta palautuksia, kunnes se on vastaanottanut sopimuksen kohteena olevan tuotteen palautuksen tai kunnes ostaja on todistanut palauttaneensa tuotteen, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi.

Verkkokaupalla on oikeus peruuttaa kauppa ja vaatia ostajalta tuotteen palauttamista, jos tuotteen hinta verkkokaupassa on virheestä johtuen merkitty huomattavasti tuotteen markkinahintaa alhaisemmaksi.

Verkkokauppa ei vastaa virheistä, jotka ilmenevät tuotteen toimituksen jälkeen ostajan toiminnan seurauksena (virheellinen käyttö, onnettomuus jne.) tai tuotteen normaalista käytöstä johtuvan tavanomaisen kulumisen seurauksena.

Jos verkkokaupasta ostetussa tuotteessa on virheitä, joista verkkokauppa on vastuussa, verkkokauppa korjaa tai vaihtaa viallisen tuotteen. Jos tuotteen korjaaminen tai korvaaminen ei ole mahdollista, verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki kauppasopimuksen perusteella maksetut maksut.

Takuu

Tarjoamme Lennart-hyllyille 10 vuoden valmistajan takuun, koska:

1. Hyllyt on valmistettu massiivipuusta, joka, toisin kuin puristetut levyt, kestää vuosikymmeniä.
2. Hyllytasot on valmistettu vahvasta 20 mm:n massiivipuusta, jotka on vahvistettu hyllytukilla ja kestävät raskaita kuormia.
3. Luonnonöljyllä viimeisteltyä massiivipuuta on käytetty huonekalujen valmistuksessa vuosisatojen ajan, ja se kestää!

Takuu alkaa seuraavasta päivästä sen jälkeen, kun tuote on toimitettu ostajalle. Takuu on voimassa edellyttäen, että tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti, sitä on käytetty käyttötarkoitukseensa ja sitä on huollettu huolto-ohjeiden mukaisesti. Takuu ei kata tuotteen luonnollista kulumista eikä puun kuvion ja värin muuttumista ajan myötä, kuten haalistumista.

Takuu ei myöskään koske seuraavia tapauksia:

1. jos ostaja on korjannut tai muuttanut tuotetta takuuaikana.
2. jos ostaja on muuttanut tai muokannut tuotetta tai jos tuote on vahingoittunut virheellisen käsittelyn, varastoinnin tai kuljetuksen seurauksena.

Riitojen ratkaiseminen

Jos ostajalla on verkkokauppaa koskeva reklamointi, hänen pitäisi lähettää se sähköpostilla riiul@lennart.ee tai soittaa numeroon +372 5044000.

Jos ostaja ja verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan riitaa sopimalla, ostaja voi saattaa asian kuluttajariita-asioiden toimikunnan käsiteltäväksi.
Kuluttajariitatoimikunta on pätevä ratkaisemaan ostajan ja verkkokaupan välisestä sopimuksesta johtuvat riidat. Ostajan valituksen tutkiminen toimikunnassa on maksutonta.
Ostaja voi kääntyä Euroopan unionin kuluttajariitojen ratkaisufoorumin puoleen.

Shopping Cart
Scroll to Top